$Settings$
  • Edisonstraat 111, 2723 RT, Zoetermeer, Nederland

U bevindt zich hier: Leveranciers | webshop

Fangoo staat open voor samenwerking.

  • 1

    Resultaatgericht

  • 2

    Zakelijke Sfeer

  • 3

    Netwerk

Samen richten wij ons op het aanbieden van producten met een minimale marge, een goede kwaliteit en diverse diensten, waaronder de levering. Dit zal bijdragen aan de toename van het aantal klanten, de afname en het met als eindresultaat in omzet en winst , zowel bij die van ons als die van de leveranciers.

Samenwerking is gebaseerd op de volgende principes: transparantie, eerlijkheid en wederzijds vertrouwen, kortom, op het creëren van een partnerschap voor de lange termijn.

Een netwerk van goede leveranciers is centraal en efficiënt. Zonder de aanwezigheid van leveranciers in de cultuur, hebben leveranciers de neiging buiten de structuur om te werken en teveel onnodig uit te geven. Een goede relatie tussen leverancier en klant moet altijd gewaarborgd blijven.Voor de leveranciers


Wij letten er op dat niet alleen wij bij Fangoo, maar ook onze leveranciers Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Tevens streven we naar een duurzame samenwerking met onze partners met als doel onze klanten efficiënter (minder milieubelastend) te bedienen. Ook zetten we automatisering (24/7 web-site en de Fangoo-app) als tool in om duurzaam te ondernemen. U hoeft als klant niet meer naar uw leverancier toe, maar kunt vanaf elke gewenste plek een order bij Fangoo plaatsen.